Оберіть підкатегорію
Лінія роздачі – це один з основних типів професійного обладнання для закладів громадського харчування. Лінія роздачі призначена для тимчасово зберігання, демонстрації та подачі готових страв, кондитерських виробів, напоїв та ін. У кожній їдальні або закусочній сьогодні зустрічається лінія роздачі харчування - вона допомагає швидше обслуговувати відвідувачів і при цьому пропонують хороший огляд страв для зручності клієнтів. Ціна на лінії роздачі багато в чому залежить від компонування. Модульна структура лінії дозволяє купити додаткові блоки, додати нове обладнання та змінювати зону роздачі під будь-яку специфіку закладу без особливих проблем. Спеціальні вітрини з мармітів та гастроємності прекрасно зберігають та презентують страви для клієнтів.
Модулі лінії самообслуговування поділяються на декілька типів:
- Охолоджувальні прилавки - обладнання, яке призначене для тимчасового зберігання і демонстрації гастрономії, мяса, птиці та інших різних кулінарних страв. Для викладки продуктів використовуються гастроємності з нержавійки, як правило, в одній секції охолоджуваного прилавка поміщається 10 штук. Спеціальні термодатчики постійно контролюють температуру в гастроємності. Для умов клієнта можлива зрада основний конфігурації прилавка та установка інших модулів. В якості системи охолодження, як правило, використовуються компресори італійських виробників.
- Салат-бари - вид обладнання для громадського харчування: барів, кафе, ресторанів та їдалень. Настільні салат-бари розміщують, як правило, на барних стійках, в прикасовій зоні та інших місцях з прямою видимістю і доступністю відвідувачам закладу. Використовується дане технологічне обладнання для тимчасового зберігання та охолодження салатів або закусок. У стандартні салат-бари як правило поміщається 6-7 гастроємностей з продуктами харчування. Внутрішня під світка вітрин та гнута форма скла додатково стимулює відвідувачів до здійснення покупки.
- Охолоджувальні столи - один з видів холодильного обладнання, яке використовується на професійній кухні для тимчасового зберігання готових страв, напівфабрикатів для подальшого приготування та інших продуктів харчування. Столи поєднують в собі холодильну шафу і стіл для обробки, чим досягається економія простору на кухні. Корпус і внутрішня камера столу, як правило, виготовляється з нержавіючої сталі. Камер схову може бути кілька, що дає можливість зберігати окремо мясні страви, які можуть володіти гострим запахом спецій і кондитерські вироби, тістечка, десерти.
- Мармит для роздачі - один з модулів лінії роздачі, являє собою тумбу з гастроємністю і системою підігріву, яка підтримує певну температуру для оптимального збереження смакових якостей страв. Система термодатчиків стежить за температурою в гастроємності. Для постійного підігріву використовується парова лазня, ємності з їжею знаходяться над великою ємністю з водою яка постійно підігрівається ТЕНами.
- Нейтральні елементи - прилавки, тумби та столи, виготовлені з нержавіючої сталі, використовуються в модульних системах ліній роздачі як допоміжне обладнання. Також встановлюються часто біля кас для організації процесу розрахунку та оплати.
В нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент обладнання. У нас ви можете купити лінію роздачі для столової, для кафе а також обладнання для їдалень від вітчизняних та закордонних виробників.
Укомплектована лінія роздачі їжі коштує десятки а іноді і сотні тисяч, тому не всі власники бізнесу можуть собі дозволити купити лінії роздачі і шведські столи для їдалень та укомплектувати їх усім необхідним одразу. В таких випадках вам стануть у нагоді додаткові пропозиції від компанії «Продторгобладнання»:
- Оренда обладнання;
- Лізинг;
- лінія роздачі їжі бу.
Також ми пропонуємо доставку по всій країні. Київ, Львів, Рівне, Луцьк – завдяки довготривалій співпраці з лідерами ринку перевезень країни ми забезпечуємо максимально швидку доставку обладнання в будь-який куточок України.
Наші консультанти завжди готові допомогти з вибором устаткування, прорахувати різні варіанти комплектації та збірки ліній роздач, а також підібрати індивідуальні умови співпраці, що будуть максимально ефективні для вашого окремого випадку.