Якою повинна бути кухня в ресторані, щоб на вас захотів працювати найкращий шеф-кухар

Якою повинна бути кухня в ресторані, щоб на вас захотів працювати найкращий шеф-кухар

Театр починається з гардеробу, а успішний ресторан з кухні. І господар на ній – шеф. Він відповідає за подачу

Читати далі
Обладнання для піцерії – інсайдерська інформація від ресторанної мережі Ventotto

Обладнання для піцерії – інсайдерська інформація від ресторанної мережі Ventotto

Піца – найпопулярніша їжа серед молоді, дітей та дорослих. Її готують вдома для сім’ї та гостей. Часом купляють

Читати далі
Як ефективно облаштувати бар: інтерв'ю з Олексієм Минюком –  шеф-бартендером Gusto gastro salon

Як ефективно облаштувати бар: інтерв'ю з Олексієм Минюком – шеф-бартендером Gusto gastro salon

Професійні поради від знавця своєї справи – бармена одного з ТОП-ових закладів м.Рівне.

Читати далі
Показано з 1 по 3 із 3 (1 сторінок)
Viber